Sevcan Yaşar ile İrsel Çivit evlendi.

Okuduğunuz haber
ALSANCAK SOSYETESİNİN EMLAK KRALİÇESİ YILDIZ KÖNİ ..

Düzce'de meydana gelen depremin ardından ünlülerden mesajlar

Anasayfa   /    Jet Magazin    /    Alsancak Sosyetesinin Emlak Kraliçesi Yıldız Köni ..

Alsancak Sosyetesinin Emlak Kraliçesi Yıldız Köni ..

Alsancak Sosyetesinin Emlak Kraliçesi Yıldız Köni ..

JET MAGAZİN      23 Kasim 2022 - 16:16     1

Alsancak Sosyetesinin Emlak Kraliçesi Yıldız Köni  ..

İzmir'de ünlülerin emlakçısı olarak tanınan Yatırım danışmanlığı ticari bölge uzmanı Yıldız Köni yine başarısı ile gündem'den düşmüyor, her zaman ki gibi tüm şıklığı ile karşılaştığımız Köni bomba satış ve işlerle uğraşıyorum dedi. Bu sene Kardeşim dediği estetisyen Cevdet Taşkiranı ve evlat dediği oğlunun arkadaşı Efe Bazunun vefatı ile üst üste acı yaşayan Köni uzun zamandır sesizdim ama artık büyük satışlar zamanı dedi, Kankası iş insanı Nassef Al Futtaim ile hızlı adımlar ile toplanti için swswissotele geçtiler.

Kaynak: www.jetmagazin35.com

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Metin
Gerçekten Yıldız hanım için söylenen sözler yetersiz. Bence Emlak piyasasının duayen bir ismidir YILDIZ KÖNİ ismi namı diğer yoktan var eden imkansızı basaran tek emlakcidir YILDIZ HANIM
1 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ