Avusturya Kamuoyu’nu Ayağa Kaldıran Olay Türk İş İnsanı’ın Can Güvenliğini Biz Sağlıyacağız!

Okuduğunuz haber
MOTOVAGO.COM EN İYİ ONLİNE ALİŞ VERİŞ VE KİRALAMA UYGULAMASI.

Avşar Aşireti Reisi İsmail Avşar'dan Ramazan Bayramı mesajı.

Anasayfa   /    Jet Magazin    /    Motovago.com En İyi ONLİNE Aliş Veriş ve Kiralama uygulaması.

Motovago.com En İyi ONLİNE Aliş Veriş ve Kiralama uygulaması.

Motovago.com En İyi ONLİNE Aliş Veriş ve Kiralama uygulaması.

JET MAGAZİN      05 Nisan 2024 - 20:33     0

Motovago.com En İyi ONLİNE Aliş Veriş ve Kiralama uygulaması.

Motovago.com gayrimenkul, vasıta, alışveriş ürünleri ve hizmetler gibi birçok kategoride ilan ve e-ticaret işlemlerinin yapıldığı online bir platform olan , Motovago özellikle Kıbrıs, Azerbaycan, Katar, Dubai, Abu Dhabi , Kuvet 'te yaygın olarak kullanılmaya başlandı. Özellikle 2.el araç satışı ve rent a car hizmetlerinden yararlanan kullanıcılar için motovago yetkilileri şöyle devam etti; “Bir gün, bir hafta, bir ay fark etmeksizin kiralamayı düşündüğünüz hayalinizdeki aracın tadını çıkarmanız için sunduğumuz hizmetlere bir tıkla ulaşabilirsiniz. En iyi fiyat garantisi, senede iki kez yenilenen araç filosu, mil kazanma fırsatı gibi avantajlarla sunduğumuz araç filomuzu inceleyerek yolculuğunuzun tadını çıkarabilirsiniz.” istediğiniz

Rent A Car firması ile irtibata geçmek isteyenler için @motovago, instagram adresi ve 0533011181 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

 

Kaynak: www.jetmagazin35.com 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ